Magie

Een beetje witjes en een beetje slapjes, maar ik ben weer beter! Gisteravond kon ik gelukkig naar een gepland avondje uit: Yentl en de Boer met hun nieuwe theaterprogramma ‘Magie’.  En het cliché is waar: ‘Lachen is gezond’, want ik voelde me na de voorstelling weer een stuk beter! 

Maar er is meer magie: de winterse wereld om ons heen. Het is prachtig buiten. De enigszins witte daken, de winterse temperaturen en het zonnetje erbij! Ik houd ervan. Ik verheug me nu al op een winterse aanblik vanuit ons Tiny House komende winter. Ik ben heel erg benieuwd waar we ons dan bevinden. Maar zoals het nu lijkt is ons Tiny House in april klaar, dus dat wordt eerst genieten van een mooi voorjaar, hopelijk vanaf onze veranda!

Inpakken

Over 2 weekjes worden we eerst bosbewoners voor twee maanden: ook heel erg leuk. We zijn nog steeds bezig met ontspullen door de verkoop van spullen via Marktplaats en de laatste meubels/spullen gaan óf 30 januari mee met het grofvuil óf op 31 januari met de mannen van de kringloop. We kunnen de zomerkleding ook alvast gaan inpakken en opslaan, dat scheelt weer ruimte. De matrassen en de wasmachine gaan op 1 februari naar de opslag en de dozen met keukenspullen ook. De keuken kunnen we nu helaas nog niet inpakken, maar de verhuisdozen staan al wel klaar.

Genoeg te doen nog maar eerst ook maar even genieten van het mooie winterweer!

 

2 reacties

  1. Heerlijk vooruitzicht: eerst in de bossen in het vakantiehuisje genieten en daarna samen op de veranda (?) voor jullie tiny house, proostend op het zonnetje en genietend van het groen!

Reacties zijn gesloten.