Het bouwen gaat door!

Afgelopen donderdagmorgen is Daan weer even gaan kijken bij de bouw van ons huisje in Leiden. Het schiet aardig op! Er staan al wanden en we moeten gaan beslissen welke gevelbekleding we willen. In eerste instantie wilden we donkerblauw maar er zijn veel meer opties en bovendien was ons oude (houten) huis al blauw gebeitst, dus om nu weer voor blauw te kiezen… Maar welke kleur moet het dan worden? En welke kleur kiezen we voor de dakplaten? Keuzes, keuzes, keuzes. We gaan vanavond maar even knopen doorhakken want dan kan het besteld worden.

Daarnaast moeten we kranen, een geiser, een koelkast, een keukenblad, douchekop en stang en nog meer zaken aanschaffen. Erg leuk om te doen! Donderdagmiddag gaan we samen weer kijken. Ik ben benieuwd hoe ver de bouw van ons Tiny House dan al is gevorderd!

2 reacties

Reacties zijn gesloten.