Tiny house project in progress

Ver gevorderd

De bouw van ons tiny house is al ontzettend ver gevorderd. We werden vanmiddag in Leiden echt verrast door het resultaat. Alle wanden staan, de slaaploft en de kleine loft zijn al gemaakt, het keukenraam en het raam in de douche zijn uitgezaagd, het gedeelte naar de douche/wc is afgetimmerd, het mooie houten plafond zit erin en ga zo maar door.

Maar ik kan het wel proberen te verwoorden, je kunt beter het filmpje bekijken dat Daan vanmiddag heeft gemaakt:

Elektra

We hebben al een paar keer een tiny house in aanbouw gezien, maar nu is het echt óns huisje! Superleuk om daar in rond te lopen en alle details door te nemen en beslissingen door te geven. Alle beslissingen i.v.m. elektra, lichtpunten, schakelaars etc. laat ik altijd graag aan Daan over, ik ben blij dat hij dat goed snapt en dat hij precies weet wat hij wil op dat gebied want het is niet echt mijn kwaliteit:-)

Rustige uitstraling

We hebben ook een keuze gemaakt in de gevelbekleding: het is donkergroen geworden! Ons tiny house moet een Japanse look krijgen van binnen, dus rustig en natuurlijk en we denken dat donkergroen voor de buitenkant goed past bij dit natuurgevoel.

Volgende week vrijdag gaan we weer een kijkje nemen. We zijn benieuwd wat er dan allemaal weer is gebeurd!

2 reacties

Reacties zijn gesloten.