Van open dag tot schommelstoel

Open dag

Het is even rustig geweest op Annelieszoekt, maar des te drukker was het in ons leven. Het leven en wonen in ons tiny house bevalt heel erg goed, maar het levert ook allerlei werkzaamheden op zoals het uitgraven van de aanwezige waterleiding, het ingraven van de watertank waar we regenwater in opvangen, het zo praktisch mogelijk inrichten van ons huisje en de bouw van de veranda. Daarnaast hebben we op 4 mei ons huisje opengesteld voor de open dag in Kleinhuizen. Ondanks het buiige weer, kwamen er toch nog zo’n 60-80 bezoekers. We vonden het erg leuk om trots te kunnen vertellen over ons huisje. Mensen waren zeer geïnteresseerd en stelden veel vragen, dus na afloop hadden Daan en ik wel een beetje last van onze keel… Tijdens de dag stelden bezoekers o.a. vragen over hoe je de was doet in een tiny house. Voor iedereen die geïnteresseerd is: ik heb daar recent een blogje over geschreven op de website van Tiny House Nederland.

Schommelstoel

De maandelijkse bewonersmeeting van Kleinhuizen was deze keer in ons huisje, zodat we dit direct konden combineren met een housewarming. En dan merk je dat er toch veel meer mensen in een tiny house passen dan je misschien denkt! Ook zijn we nog bezig als vrijwilliger voor Tiny House Nederland (THN). Gisteren waren we bij de tweede landelijke initiatiefgroepen bijeenkomst in Culemborg. Daan heeft een mooi filmpje gemaakt, dat zeer binnenkort op youtube zal verschijnen en ik ben bezig met het schrijven van een blogje over de middag voor op de website van THN. Beide linkjes zal ik hier binnenkort delen. Onze poezendieren zijn al aardig gewend op hun nieuwe stekje en ze zijn vrijdag gechipt, waardoor ze binnenkort lekker naar buiten kunnen. Daan heeft in recordtempo een mooie veranda gemaakt en mijn wens ging in vervulling toen ik van hem een schommelstoel kreeg. Ik ben er heel erg blij mee!

  • De gezamenlijke grote picknicktafel in gebruik i.v.m. bezoek