Verkocht!!!

En dan is ineens binnen een paar dagen je huis verkocht! Dinsdag was de eerste bezichtiging waar direct al een mooi bod uit kwam en na de vele bezichtigingen op woensdag waren er weer biedingen en nu is het verkocht boven de vraagprijs. Wie had dat kunnen denken?! We zijn er erg blij mee omdat we nu al een deel van ons Tiny House kunnen betalen, echt superfijn! De makelaar heeft zijn fles drank verdiend! Omdat er zo ontzettend veel bezichtigingen waren ingepland zijn we dinsdagmiddag met de poezen vertrokken naar een vakantiehuisje in Lunteren, zodat we niet met de poezen hoefden te ‘slepen’ en niet steeds hoefden op te ruimen. Ideaal! Gisteravond zijn we weer thuis gekomen. Het slaapt toch wel weer erg lekker in je eigen bed, zonder gemiauw en gekrab aan je deur..

Waterloo en Tiny Collectief

Daan is dinsdagavond bij de initiatiefgroep geweest die plannen had om een (deel van) de oude camping ‘Waterloo’ in Leusden te kopen. Tijdens de bijeenkomst waar zo’n 80 mensen aanwezig waren, presenteerden de werkgroepjes wat ze hadden uitgezocht. Helaas is de conclusie dat de bestemming van de grond  (nu nog natuurgebied) recreatief zal zijn, dus dat het niet mogelijk is om er met een Tiny House voor langere tijd te staan. Ik begreep van Daan dat sommige werkgroepjes doorgaan met het zoeken naar mogelijkheden voor andere bouwgrond onder de naam ‘Tiny Collectief’ en dat er ook een groep onder de naam ‘Project Waterloo’ door gaat om toch nog te kijken wat er in de toekomst mogelijk is in Leusden.

Ik denk dat wij ons gaan aansluiten bij het Tiny Collectief. We moeten tenslotte zelf ook zoeken naar een vaste plek, dus als je dat samen met anderen kunt doen, sta je sterker en het is leuker!

Morgen gaan we naar Ties om het demo Tiny House te bekijken dat hij aan het bouwen is. We kunnen dan al een beetje  aangeven/bekijken wat onze ideeën zijn voor ons eigen nog te bouwen huisje. Leuk!