Tiny terugblik

Ik houd helemaal niet van terugblikken of achterom kijken. Ik luister liever niet naar die eindeloze herhaling van oude nieuwsfeiten in de media rond deze tijd van het jaar. Wat geweest is geweest, vind ik. Ik probeer per dag te leven of stiekem een beetje vooruit te kijken. Maar de titel van dit blogje is toch echt ‘Tiny terugblik’. Omdat dit jaar erg bijzonder was, maak ik met de volgende opsomming een tiny uitzondering:

Ontspullen, ontwerp en bouw tiny house, vakantiehuisjes, verhuizingen en verplaatsingen, Nieuwegein, Lage Vuursche, Nieuwegein, Zeist, Kleinhuizen, veranda (opbouwen, afbouwen en weer opbouwen), watertank (ingraven, uitgraven en weer ingraven), wandelen met zus Evelien en ezel Fanny, picknicktafel, hangmat, heel veel zonnestralen, blij met zonnepanelen, relaxte poezendieren, open dagen, buiten slapen, zwemmen in het kanaal, buiten eten, pizzaoven, Engelandreis met de Roden Girl Choristers, de Veldfuif, meer dan voldoende cherrytomaatjes van ons groentetuintje, tv- opname De staat van het klimaat, bijwonen liveshow, fotoreportage FBTO, figurant in het Sinterklaasjournaal, blij met pelletkachel, verlichte veranda, kerstboom en vandaag oliebollen bakken op de veranda!